Oldalak

2016. március 7., hétfő

Aszalt epres kókuszchipses fehércsokoládé



Ha valami egyedi finomságot kreálnál, de nincs sok időd, és szereted a csokoládét, akkor ez a te receptet! Ráadásul kedvedre variálhatod, most eperrel, máskor bármilyen aszalt gyümölccsel is kipróbálhatod. 

Hozzávalók 4 főre:

  • 20 dkg fehér csokoládé (lehet sima vagy mogyorós)
  • 10 dkg szárított eper
  • 3 ek kókuszchips

Elkészítés:

A fehér csokit vízgőz fölött megolvasztjuk. Egy sütőpapírral leterített tálcára sűrűn elrendezzük a szárított gyümölcsöt.  (Néhányat hagyjunk a díszítéshez.)



Ráöntjük az olvasztott csokit, kókuszchipssel megszórjuk a tetejét.


Hagyjuk teljesen kihűlni, majd a kívánt méretű kockákra vágjuk, illetve törjük.





További desszertek | csokoládé | kókusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése