Oldalak

2014. március 16., vasárnap

Ropogós bacon szendvics



Az elengedhetetlen hozzávalók: sok-sok ropogósra sült bacon szalonna, friss, roppanós jégsaláta és rukkola és a paradicsom. Lágy krémes a majonéz,  mit akarhatunk még??
Ez a szendvics egy finom komplett vacsorának is beillik, dobjátok össze még ma! :)

Hozzávalók 2  főre:

  • 2 db császárzsemle
  • jégsaláta
  • rukkola
  • 2 db paradicsom
  • 6 szelet bacon
  • majonéz
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

A zsemlét kettévágva enyhén megpirítjuk, a szalonnaszeleteket kisütjük.
Miután kisült a szalonna, a zsemle megpirult, elkezdjük összeállítani a szendvicset: A pirított zsemle alsó és felső felét majonézzel megkenjük, és az alsó felén kezdjük el a rétegezést.

A kétféle salátával, majd a kisütött szalonna szeletekkel, utána következnek a paradicsomkarikák, amit kevés sóval és borssal megszórunk, és ezután még egy kis saláta következik. A pirított zsemle tetejével lezárjuk és tálaljuk.


További melegszendvicsek | reggelik - vacsorák | szendvicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése