A csirke gyümölccsel mindig tökéletes választás!
A sárgabarack mártás kellemes, üde és pikáns íze remek kiegészítője egy sült vagy grillezett húsnak, garantáltan nagy kedvenc lesz, ha kipróbálod.
Hozzávalók 4 főre:
- 80 dkg csirkemell filé
- só-, bors-, sültcsirke fűszersó ízlés szerint
- 2 dl olaj a pácoláshoz
- barackmártás
Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Megszórjuk borssal és a sültcsirke fűszerkeverékkel, majd egy zárható edénybe tesszük. Az olajat ráöntjük és egy éjszakán át pácoljuk. Másnap enyhén megsózzuk és forró grill serpenyőben megsütjük mindkét oldalát szép pirosra. Közben elkészítjük a karamellizált barackmártást.
A csirkemellet rizzsel vagy krokettel és a barackmártással tálaljuk.
További csirkehúsos receptek | sülthúsok | saját receptek
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése