Köszöntelek gasztro oldalamon!

Sok szeretettel köszöntelek gasztro oldalamon!


Az életet nem csak élni, hanem élvezni is kell: nem csak azért főzünk, eszünk, hogy ne legyünk éhesek! Szeretek változatosan, bőségesen főzni úgy, hogy mindenki örömét lelje benne: aki főzi, és az is, aki eszik belőle.

Szeretek élni, szeretek főzni, szeretem a szeretteimet jóllakatni , és ebben a gasztro blogban megmutatom, hogyan lehet ezt bárkinek utánam csinálni.
Kezdő és tapasztalt konyhatündéreknek egyaránt ötletek és receptek. A legtöbb receptet anyukámtól, nagymamámtól tanultam.
Remélem, hogy lesz, amit kipróbáltok ti is és sok örömötök telik majd az ételek elkészítésében és a siker sem marad el!

2014. június 9., hétfő

Grillezés


A kerti grillezés egy kellemes nyári délután estébe nyúló programja lehet, bár igazából ez nincs évszakhoz kötve (lehet őrült ötletnek tűnik, de mi alkalom adtán télen is grillezünk, egy jó kis forralt bor társaságában). Akkor lesz igazán sikeres, ha vendégeinknek egy igazi gasztronómiai élményt nyújtunk.
Ilyenkor nemcsak a család, a barátok is össze jöhetnek. és a jóízű beszélgetések közben isteni étkek készülnek, ráadásul nem a megszokott konyhánkban, hanem kint a szabadban.

Nálunk a mostani hétvége nagyon mozgalmasan telt. Kisfiam születésnapjával kezdtük az ünneplést és a Pünkösddel zártuk a vasárnapot. A tervezett ebédből igaz csak vacsora lett, de nem bántuk, mert nagyon kellemesen telt a délután.
Amit még megosztanék veletek, hogy kicsit meggyűlt a bajunk a faszénnel, de ez sem szegte kedvünket, mert lukulluszi ízkavalkádban volt részünk. Nagyon finom volt minden. Ha kíváncsiak vagytok a részletekbe, akkor beavatlak titeket a részletekbe.

Mellékelem a recepteket, ha kipróbáljátok nem fogtok csalódni. Nektek is hasonlóan kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánok hozzá.

Üdvözlettel:

Sylvia Gasztro Angyal


További grill ételek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése